Over ons

Verbouw

Onderhoud

Renovatie

Aannemingsbedrijf P.J. Heide is een familiebedrijf wat op 11 september 2018 zijn officiële start heeft gemaakt.

Dit is gebeurt door een vennootschap onder firma (VoF) door de heren Peter van der Heide & Jeremy van der Heide. Vader en zoon hebben een gecombineerde ervaring van 15 jaar. Door deze ervaring staan wij als aannemingsbedrijf garant voor een uitstekende afleveringen van onze werkzaamheden. Wij nemen zo dus ook samen onze offertes persoonlijk bij u op, zodat er goed contact ontstaat tussen uzelf als klant en wij als aannemers.

Wij laten de materialen van uw klus zo vaak mogelijk aan huis leveren. In geval dat er een machinaal bewerking nodig is voor de werkzaamheden beschikken wij over een eigen werkplaats, waar misschien wel uw kozijn of nieuwe deur gemaakt kan worden!
Van kleine klusjes tot grote verbouwingsprojecten, wij staan garant voor een goede eindaflevering! Van nieuwe kozijnen, tot totale keuken renovaties & Stuc / verf werk!

Tevens richten wij ons op het bouwen met duurzame producten, en zijn wij ook uw aannemer voor het isoleren van uw pand. Al onze materialen worden gescheiden en gerecycled. Dit met oog op de toekomst!

Sinds 2019, is mevrouw van der Heide ook in het bedrijf gekomen en werken wij samen met verschillende uitzendbureau’s. Dit alles om tot een nog beter resultaat te komen! En een tevreden klant!

Menu